WIN söker omgående en eventkoordinator för anställning

Introduktion

WIN driver marknadsplatser för företag och innovationer inom vatten, samhällssäkerhet och energi. Genom att använda WINs verktygslåda för innovation, påskyndar vi att få ut innovationer på marknaden och därmed i samhället. Medlemmarna i våra affärsnätverk omfattar såväl små som stora företag och organisationer från den offentliga och privata sektorn och universitet, alla engagerade i att utveckla och implementera nya, innovativa lösningar.

WIN har mer än 150 företag och organisationer som aktiva medlemmar. Dessa medlemmar möts såväl fysiskt som digitalt på mötesplatserna WIN Water, WIN Guard och WIN Energy som tillsammans utgör WIN:s innovationsplattform

Vi fokuserar på möjligheter nu och i framtiden, tror på ”co-creation”, mod att påverka och vilja att förändra. Hjärtat i WIN:s verksamhet är våra mötesplatser och events. Här träffas våra medlemmar regelbundet och utbyter tankar, idéer och visioner samt skapar nya affärer. Det är här du kommer in! WIN söker en eventkoordinator som tar huvudansvaret för och är med och vidareutvecklar våra möten och mässaktiviteter.

Lämplig bakgrund

Som person bör du vara entreprenöriell, nyfiken, utvecklingsorienterad, systematisk men samtidigt flexibel, relationsbyggare och energispridare liksom vi andra i WIN teamet!

Du har sannolikt en utbildning och/eller erfarenhet som eventmanager, produktionsledare inom media, projektledning, media- och kommunikationsvetenskap. Arbetet kräver förutom kreativitet och eget driv att du har mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Arbetsuppgifter

Bland arbetsuppgifterna ingår att:

  • Projektleda, driva och vidareutveckla WIN:s event och nätverksaktiviteter. Arbetet inkluderar även praktiska uppgifter som att boka lokal, hantera förtäring, se till så att teknik m.m. är på plats.
  • Ha löpande kontakt med talare och deltagare samt sprida information, genom web, nyhetsbrev och sociala medier etc.
  • Planera och genomföra nationella och internationella mässaktiviteter, ofta tillsammans med WIN:s medlemmar.
  • Utvärdera och dokumentera WIN:s events och mässdeltagande
  • Stärka WIN:s kommunikation bl.a. via nyhetsbrev, web, sociala medier, presentationsmaterial etc.
  • Hantera och uppdatera WIN:s kontaktdatabas tillsammans med övriga i teamet
  • Självständigt representera WIN i olika sammanhang.

Ofta genomförs arbetsuppgifterna tillsammans med WIN:s medarbetare, men du kommer att vara huvudansvarig för WIN:s events, nätverks- och mässaktiviteter.

Praktikaliteter

Anställningen är en provanställning och omfattar upp till en heltidstjänst hos Winning Innovation AB. Lön och anställningsvillkor är i enlighet med WIN:s praxis. Vi tar emot ansökningar och intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag om du är intresserad. Din ansökan tillsammans med CV skickar du till patrik.ryden@win.ideon.se

Ytterligare upplysningar kan lämnas av

Maria Sätherström Lantz, VD – maria@win.ideon.se

Patrik Rydén, projektledare – patrik.ryden@win.ideon.se

Vi i WIN-teamet ser fram emot att tillsammans med dig och våra partners påskynda innovationstakten i samhället!

Follow the news

Stay up to date with the latest news on energy innovation!